FLYTTSTÄDNING

Nu när rummen tomma - eller nästan tomma - då är det dags att få ditt hem eller din lägenhet att se ännu bättre ut än vad du gjorde när du först gick in. Många hus- eller lägenhetskontrakt kräver en "kvastrengöring". Andra kräver en noggrann checklista som täcker allt från golvet till mikrovågsugnen. Vill du inte själv städa upp ditt hus eller din lägenhet när du flytta ringa Rung Lawan Städservice så hjälpa vi dig.

Flyttstädning Flyttstädning

HEMSTÄDNING

Långa nätter på jobbet hindrar dig från att hålla din lägenhet ren? Du är upptagen med att lämna barnen till skolan, praxis och dagis istället för att damma golvet? Vi vet att livet kan vara galet och oförutsägbart, och när du är trött och överarbetad, är det sista som någon vill göra rent sitt hem. Oavsett varför du letar efter städhjälp, tar Rung Lawan Städservice hand om ditt hem.

HEMSTÄDNING HEMSTÄDNING

KONTORSTÄDNING

Att tillhandahålla en ren kontorsmiljö är en nyckelkomponent till en modern och effektiv organisation. Renlighet är av största vikt för företagets varumärkesperspektiv och kunduppfattning. Det har också en viktig roll att spela för arbetstagarnas hälsa och välbefinnande och kan direkt påverka produktiviteten genom att förebygga arbetssiffror.

KONTORSSTÄDNING KONTORSSTÄDNING